Πληκτρολογήστε παρακάτω και βρείτε αυτό που ψάχνετε
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Εταιρία

Για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο ότι, από τον σχεδιασμό έως την παραγωγή και την πώληση, τα πάντα πρέπει να γίνονται με διαφάνεια, αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αν λοιπόν, μας έχετε στο μυαλό σας ως μόνο μια ακόμα εταιρία εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων, τότε σίγουρα κάτι κάναμε λάθος

Μια ιδέα:

Καθώς δημιουργούμε μόδα, δεκαετίες τώρα, με παγκόσμιο προσανατολισμό, δεν άργησε η στιγμή να συναντηθούμε με την ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό όλης της ομάδας μας εδώ και καιρό: Να μεταφέρουμε την γνώση και την εμπειρία μας στην ελληνική και παγκόσμια αγορά, μέσω γυναικείων ενδυμάτων, τα οποία θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή τους!

Είμαστε διαφορετικοί:

Όταν κάνετε τις αγορές σας από την e-xclusive να είστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα μας κατασκευάστηκαν με ήθος απέναντι στον εργαζόμενο και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Στην σημερινή εποχή της γρήγορης μόδας, ακολουθούμε εναλλακτικά μονοπάτια. Γνωρίζετε ότι η γρήγορη μόδα έχει δημιουργήσει την απαίτηση για όσο το δυνατόν φθηνότερη κατασκευή ρούχων; Για παράδειγμα, έχετε αναρωτηθεί πώς συμβαίνει ένα ρούχο να κοστίζει όσο ένα χάμπουργκερ; Μα φυσικά, από την στιγμή που το βαμβάκι είναι ένα χρηματιστηριακό προϊόν, δηλαδή η τιμή αγοράς του είναι περίπου η ίδια σε παγκόσμιο επίπεδο, ο μόνος τρόπος να μειωθεί η τιμή παραγωγής είναι ο ευτελισμός της εργασίας, η παιδική εργασία και η αποφυγή εφαρμογής οποιονδήποτε μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος. Εμείς απέχουμε από όλα αυτά και είμαστε περήφανοι για την ηθική και τη διαφορετικότητα μας.

Επιμένουμε Ελλάδα:

Σήμερα, είναι φθηνότερο να εισάγεις ρούχα, από το να παράγεις εντός της χώρας μας. Παρόλα αυτά, το 2013, όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας, πήραμε την απόφαση ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής μας θα ανατίθεται σε Έλληνες βιοτέχνες. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Διαθέτουμε τη δική μας σχεδιαστική ομάδα, ελέγχοντας έτσι τον σχεδιασμό του ρούχου από τη στιγμή που είναι ακόμα ένα απλό σκίτσο.

Και κάτι ακόμα σημαντικό:

Για εμάς, κάθε γυναίκα είναι μοναδική! Για το λόγο αυτό, παράγουμε λιγοστά κομμάτια για κάθε μας σχέδιο, ώστε πραγματικά να νιώθετε ότι το ρούχο ράβεται σχεδόν αποκλειστικά για εσάς. Έτσι, γεννήθηκε και το όνομα μας, e-xclusive, για να υμνεί την αποκλειστικότητα κάθε γυναίκας!

Παρόλο, ότι βιώνουμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής μας, όπως όλοι, δεν κάναμε καμία έκπτωση στην ποιότητα της παραγωγής μας, σεβόμενοι τόσο τον εργαζόμενο, όσο και τον πελάτη μας. Έτσι πορευτήκαμε έως τώρα και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Με εκτίμηση,

e-xclusive team