Πληκτρολογήστε παρακάτω και βρείτε αυτό που ψάχνετε
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Επιστροφές & Αντικαταστάσεις

Υπηρεσία Αντικατάστασης

Παρέλαβες και θέλεις άλλο νούμερο;  Μετάνιωσες για το χρώμα που επέλεξες;

Τότε η υπηρεσία αυτή είναι για εσένα!

 

Μπορείς να αντικαταστήσεις μια παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της!

Τα προϊόντα που αντικαθίστανται πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, με όλα τα καρτελάκια στη θέση τους και δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, καθώς και να συνοδεύονται από το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης. Στα μαγιό δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί το προστατευτικό αυτοκόλλητο υγιεινής.

Δεν γίνεται αντικατάσταση σε εσώρουχα και σε προϊόντα κάτω των 15€.

 

Ελλάδα

Δωρεάν Αντικατάσταση: Για παραγγελίες με διεύθυνση αποστολής στην Ελλάδα, σε κάθε πρώτη αντικατάσταση δεν θα επιβαρυνθείς με επιπλέον κόστη!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας καλέσεις και να έχεις το ρούχο προς αντικατάσταση συσκευασμένο!

Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω e-mail στο returns@e-xclusive.com ή μέσω τηλεφώνου στο +30 2310 886868 για να μας πεις τι θέλεις να αντικαταστήσεις.

Η εταιρία courier θα παραδώσει στην πόρτα σου τη νέα παραγγελία, και ταυτόχρονα θα παραλάβει τα προς αντικατάσταση προϊόντα, εντελώς δωρεάν!

Αν χρειαστείς παραπάνω αντικαταστάσεις στην ίδια παραγγελία, θα επιβαρυνθείς τα έξοδα μεταφοράς.

Η υπηρεσία αυτή ισχύει για προϊόντα τα οποία έχουν το ίδιο ή μεγαλύτερο κόστος με αυτό του προϊόντος προς αντικατάσταση. Τη διαφορά στο κόστος μπορείς να την συμπληρώσεις μέσω Paypal, Τραπεζικής Κατάθεσης ή στον courier κατά την παραλαβή του πακέτου.

Η υπηρεσία αυτή ισχύει για προϊόντα τα οποία έχουν το ίδιο ή μεγαλύτερο κόστος με αυτό του προϊόντος προς αντικατάσταση!

 

Χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση εκτός Ελλάδος

Για παραγγελίες που αποστέλλονται στις υπόλοιπες χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αντικατάσταση σε επιβαρύνει με τα έξοδα μεταφοράς προς και από τη διεύθυνση αποστολής.

Η υπηρεσία αυτή ισχύει για προϊόντα τα οποία έχουν το ίδιο ή μεγαλύτερο κόστος με αυτό του προϊόντος προς αντικατάσταση!

Τη διαφορά στο κόστος πρέπει να την συμπληρώσεις μέσω Paypal ή Τραπεζικής Κατάθεσης πριν την αποστολή του νέου πακέτου.

 

Χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για παραγγελίες που αποστέλλονται στις υπόλοιπες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν γίνεται αντικατάσταση.

 

 

Υπηρεσία Επιστροφής Χρημάτων

Μετάνιωσες για την αγορά σου; Τότε η υπηρεσία αυτή είναι για εσένα!

 

Μπορείς να επιστρέψεις μια παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της! Σε περίπτωση επιστροφής, επιβαρύνεσαι με τα έξοδα μεταφοράς προς τη διεύθυνση αποστολής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, με όλα τα καρτελάκια στη θέση τους και δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, καθώς και να συνοδεύονται από το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης. Στα μαγιό δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί το προστατευτικό αυτοκόλλητο υγιεινής. Δεν γίνεται επιστροφή σε εσώρουχα.

Αν επιθυμείς να επιστρέψεις μια παραγγελία θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email στο returns@e-xclusive.com ή μέσω τηλεφώνου στο +30 2310 886868.

Συμπλήρωσε την Φόρμα Επιστροφής που είχες μέσα στο πακέτο σου ή κατέβασε και τύπωσέ την από εδώ, και συμπεριέλαβε την στην συσκευασία.

Κλείσε τη συσκευασία είτε με την αρχική της σακούλα είτε με μία άλλη ασφαλή και αδιάβροχη!

Επέστρεψε την συσκευασία χρησιμοποιώντας κάποια εταιρία courier/ταχυμεταφορών (όχι το τοπικό σου ταχυδρομείο) με χρέωση δική σου στη διεύθυνση: e-xclusive, 25ης Μαρτίου 55, 54248, Θεσσαλονίκη. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οικονομική Υπηρεσία Θυρίδα-Θυρίδα των Ελτά (Elta Door-to-Door) στη διεύθυνση: Βασ. Όλγας 48, 54641, Θυρίδα-Θυρίδα, υπόψιν e-xclusive.

Αν έχεις πληρώσει με πιστωτική κάρτα, η τυχόν επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση της κάρτας. Αν έχεις πληρώσει με Paypal, η τυχόν επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση στον ίδιο λογαριασμό του Paypal. Αν έχεις πληρώσει με χρεωστική, με κατάθεση μετρητών στην τράπεζα ή με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξεις.

Παρακαλούμε επέτρεψε έως και 30 ημέρες για την πλήρη επιστροφή χρημάτων.